Så er det å få troen tilbake..

Skaffe seg håp og ha tro på at nye eller gamle drømmer kan gjennomføres. Det har tatt meg mange år å komme dit, jeg vet ikke helt hvor jeg står enda i forhold til å stole på meg selv, men jeg har helt klart innsett at jeg vil leve og at jeg vil forsones med familie og venner. For at noe av dette skal kunne skje med min livsstil snus helt på hode og jeg må bruke lang tid på å jobbe med meg selv.

En viktig ting på veien er å slutte å skylde på systemet som, jeg har null problemer med å innrømme at er et byrokratisk helvete for de som virkelig trenger og ønsker hjelp. Man føler seg som en kasteball og til tider så står tiden stille.

per dags dato tror jeg kanskje jeg har kommet en god deg skritt videre mot en lysere fremtid og at ting på sikt kan bli veldig bra, jeg må bare klare å stå i det den tiden det måtte ta frem til jeg er der jeg trenger å være for å få den hjelpen jeg så sårt trenger. Har i alle fall 100% forstått at jeg trenger hjelp og at det ikke er noe jeg kan klare helt på egenhånd. Selv om jeg må dra på det tyngste lasset selv så trenger vi mennesker av og til noen å støtte oss på. Det ser jeg ikke lenger noen svakhet i.

Er det snakk om psykisk sykdom, rus, somatiske sykdommer eller genereller livskriser eller bare noe sp enkelt som en dårlig periode i livet så kan en liten utrekkende hånd bety så mangt. Den hånden føler jeg at jeg har fått nå og at jeg kan begynne å bære litt tyngre og se litt lengre fremover enn hva øyet faktisk kan se. Kanskje til og med tørre drmme litt igjen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s